پتاژ شلغـم، سوپ پر از پنی‌سیلین


  شلغم از آن‌دسته گیاهانی است که خواص معجزه‌آسای آن در زمینه بهبود انواع بیماری‌های فصل پاییز و زمستان برکسی پوشیده نیست. سرشار از املاح و موادمعدنی موردنیاز بدن و دارای ترکیبات شبیه به پنی‌سیلین است. با این حال طعم و بوی آن باعث شده که افراد زیادی، به‌خصوص بچه‌ها، دارو خوردن را به شلغم ترجیح دهند. به همین دلیل با آغاز فصل پاییز، این پتاژ را که می‌تواند با ترفندهای آشپزی، طعم شلغم را تلطیف و باب میل شما کند، ارائه می‌کنیم.

مواد لازم برای 4 نفر:
  •   کره گیاهی: 45گرم، 3 قاشق غذاخوری
  •   پیازمتوسط: یک عدد، ساطوری‌شده
  •   شلغم: 500گرم، نگینی و ریزشده
  •   پودر تخم گشنیز: یک قاشق چای‌خوری
  •   پودر زیره سبز: نصف قاشق چای‌خوری
  •   زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
  •   فلفل قرمز: یک قاشق چای‌خوری
  •   آب مرغ: یک لیتر
  •   خامه صبحانه: 150میلی‌لیتر
  •   نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:

1- کره را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز و شلغم را 7 تا 8 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شده و کمی رنگ بگیرد.

2- ادویه‌ها را اضافه کرده و تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه دهید. آب مرغ را اضافه کنید، در قابلمه را ببندید و با شعله ملایم مواد را 45دقیقه بپزید.

3- مواد داخل قابلمه را به کمک گوشتکوب برقی یا غذاساز پوره کنید، سپس مجددا روی شعله ملایم بگذارید تا ریز جوش بزند.

4- سه‌چهارم خامه را به پتاژ اضافه کرده و مخلوط کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و آن را در کاسه کشیده و با خامه باقی مانده تزیین کنید.

نکات:

1- برای تزیین می‌توانید دانه‌های خردل را در کمی روغن تفت دهید تا شروع به ترکیدن کند، سپس به پتاژ اضافه کنید.

2- معادل فارسی پتاژ، حریره است.

3- اگر اهل سیر هستید، همراه ادویه‌جات می‌توانید 2حبه سیر رنده شده یا یک قاشق چای‌خوری پودر سیر اضافه کنید.

4- برای این که پتاژ رنگ زردتری بگیرد، می‌توانید مقدار زردچوبه را دوبرابر کنید.

5- اگر از قرص عصاره مرغ استفاده می‌کنید، نمک کمتری به غذا اضافه کنید.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد