آشپزخانه دانشجویی

 

  سلام  

این هم یک غذای ساده ، ارزان و پراز جای مانور برای خانه های دانشجوی با امید لذت بردن شما دوستان

 

 

 

املت تره فرنگی و بادام

 

 

 

 

این از اون غذاهاس که وقتی دیگه هیچی به فکرم نمیرسید، با چیزایی که توی خونه داشتیم درستش کردم. شما هم میتونید با هر سبزی خوشمزه ای که توی یخچالتون پیدا میشه، یه املت خوشمزه درست کنید.

یه وقتایی یادمون میره که املت میتونه خیلی به آدم بچسبه.

مواد لازم برای ۲ نفر آدم خیلی گرسنه  :

تره فرنگی: ۲ ساقه (قسمت سفیدش رو استفاده میکنیم.)

ساقه جوان کرفس: ۲ عدد

بادمجان: ۱ عدد متوسط

گوجه فرنگی: ۳ عدد

تخم مرغ: ۴ عدد

نمک و فلفل و  

 

 

املت تره فرنگی و بادمجان 

 

 

 

 روش تهیه:

۱- اول از همه بادمجون رو خرد کنید و تو تابه بریزید تا وقتی که بقیه مواد رو دارید آماده میکنید، بادمجون ها سرخ بشن.  

 

 املت تره فرنگی و بادمجان

 

 

 

 

2- - تره فرنگی رو حلقه کنید. کرفس رو هم خرد کنید. گوجه فرنگی ها رو هم به صورت مکعبی برش بزنید.

۳- وقتی بادمجون ها آماده شدن، گوجه فرنگی و کرفس رو اضافه کنید و یکم تفت بدید تا وقتی که آب گوجه کشیده بشه. 

 

 

املت 

 

 

 - تره فرنگی رو هم اضافه کنید و با یکم زردچوبه یه کوچولو هم بزنید تا رنگ زردچوبه هم باز بشه.

۵- تخم مرغ ها رو توی یه کاسه مخلوط کنید و نمک و فلفل بهش اضافه کنید و بعد به مخلوط سبزیجات اضافه کنید.

۶- یکم هم بزنید تا از حالت یه تیکه بودن در بیاد و بعد ۳ دقیقه درش رو ببنیدید و بعد از اون آماده است.

نوش جونتون. 

 

 

 

برگرفته از 

http://www.101recipe.com



..................................................................................................................


آموزش قورمه سبزی کاملا تصویری !

مواد لازم:

 

گوشت خورشتی گوساله یا گوسفندی (من گوساله رو ترجیح میدم)......................... ۴۰۰ گرم

لوبیا قرمز ..................................... نصف پیمانه (به ازای هر نفر ۱ قاشق غذاخوری)

پیاز متوسط .................................. ۲ عدد

سبزی قرمه (تره - جعفری - شنبلیله - گشنیز).................................. ۴۰۰ گرم

لیمو عمانی .................................. ۶ عدد

نمک و فلفل و رزدچوبه و زعفران به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم




اول از همه یه قابلمه رو توش آب بریزین و گوشتها رو بگذارین بپزه

پیازها رو خرد کنین





تو روغن تفت بدین


و به گوشت اضافه کنین



بهدش لوبیا ها رو بشورین و بگذارین همراه با گوشت و پیاز بپزه تو این مرحله اگه زیر اجاق زیاد بود هم اشکالی نداره وقتی که گوشت پخت




سبزی قرمه رو که قبلا پاک کردین و شستین و بعدش هم خرد شده و سرخ شده رو بهش اضافه کنین


روی اجاق کفگیرک بگذارین و بذلریت تا میتونه روی حرات کم قلقل کنه تا جا بیوفته. رمز موفقیت در قرمه سبزی همینه. یعنی باید وقت داشته باشین و بگذارین ساعتها روی اجاق بپزه.




بعدش لیمو عمانی ها رو بشورین و با چنگال چند تا سوراخ روش ایجاد کنین و به خورشت اضافه کنین بعدش نمک و فلفل و زردچوبه رو همراه با کمی زعفرون اضافه کنین و بگذارین باز هم روی اجاق تا اومدن مهمونها قل قل کنه ... میگن اگه قرمه سبزی زیاد رو اجاق بمونه دیگه سبزیش خاصیتشو از دست میده .. اما خب اینطوری خوشمزه تره ... قضاوت با خودتون








این هم قرمه سبزی ما


گرداوری : پایگاه iranfars.ir



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد