چیپس با پنیر


 

مواد لازم:

چیپس

ژامبون

پنیر پیتزا

مقدار بستگی به سلیقه شما دارد

و اما روش تهیه

ظرف پیرکس گودی را انتخاب میکنیم و ته آن را ورقه آلومینیوم می گذاریم و با کمی روغن مایع و فرچه همه جاشو( روی ورقه آلومینیمو دیواره ظرف)  چرب میکنیم.

اول چیپس را ته ظرف میچینیم و روش تعدادی ژامبون ورقه شده قرار داده و در آخر پنیر رنده شده را بطور یکسان می پاشیم تا همه سطح را در بر بگیرد . دوباره این را ادامه میدهیم تا چند طبقه شکل گیرد و آخرین مواد ما باید پنیر باشد .

فر را با ۳۵۰ درجه از قبل گرم میکنیم و چیپس و پنیر را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در آن قرار می دهیم تا پنیر ها آب شود و رویش زرین گردد.

نوش جان
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد