مواد لازم:
چیپس
ژامبون
پنیر پیتزا
مقدار بستگی به سلیقه شما دارد
و اما روش تهیه
ظرف پیرکس گودی را انتخاب میکنیم و ته آن را ورقه آلومینیوم می گذاریم و با کمی روغن مایع و فرچه همه جاشو( روی ورقه آلومینیمو دیواره ظرف) چرب میکنیم.
اول چیپس را ته ظرف میچینیم و روش تعدادی ژامبون ورقه شده قرار داده و در آخر پنیر رنده شده را بطور یکسان می پاشیم تا همه سطح را در بر بگیرد . دوباره این را ادامه میدهیم تا چند طبقه شکل گیرد و آخرین مواد ما باید پنیر باشد .
فر را با ۳۵۰ درجه از قبل گرم میکنیم و چیپس و پنیر را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در آن قرار می دهیم تا پنیر ها آب شود و رویش زرین گردد.
نوش جان